Kooperácia a efektívnosť v distribučných procesoch - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam kooperácie v partnerských vzťahoch medzi výrobcami a obchodníkmi ako jednej z možností zefektívnenia distribučných procesov. Kooperácia v rôznych oblastiach a medzi rôznymi účastníkmi partnerských vzťahov