Skladovanie v modernej logistike podniku - Drábik, Peter, 1981-
Nevyhnutnosť technologických inovácií a zavádzanie inovačných metód v oblasti skladovania. Oblasť logistického reťazca kde je možnosť dosiahnuť vysoké úspory a zmeniť prístup k obsluhe zákazníka.