Jadrová energia a jej postavenie v strategických zámeroch EÚ - Ružeková, Viera, 1957-
Komerčné využívanie jadrovej energie. Počet jadrových reaktorov v jednotlivých krajinách EÚ. Podiel dodávateľov uránu do krajín EÚ v roku 2009. Podpora jadrovej energie v EÚ. Bezpečnost využívania jadrovej energie v EÚ. Budúcnosť jadrovej energie v strategických zámeroch EÚ.