Bezpečnosť spotrebiteľa - Dzurová, Mária
Dôležité prvky všetkých opatrení v spotrebiteľskej politike na európskej úrovni. Posilňovanie dôvery spotrebiteľov a úspešnosť celého hospodárstva EÚ. Informácie z domáceho trhového prostredia.