Perspektívy využitia e-learningu vo vzdelávaní - Jurkovičová, Lujza
Význam a ciele e-learningového vzdelávania. Výhody využitia e-learningu vo vyučovacom procese. Perspektívy e-learningového vzdelávania. Skúsenosti populácie s konkrétnymi IKT - 2011. Digitálne gramotní a negramotní podľa sociálnych skupín a prostredí - 2011.