Zelená logistika - Chomová, Katarína, 1983-
Zelená logistika je smer, ktorý sa zaoberá dopadmi podnikových aktivít na životné prostredie, vzťahmi dopravy a úrovňou znečisťovania životného prostredia, znížením materiálovej a energetickej náročnosti logistických činností. Význam a rozvoj zelenej logistiky na Slovensku.