Budú rokovania z Doha nakoniec úspešné? - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Pôvodný zámer rokovaní v Doha (2001) a presmerovanie priorít. Projekcia Svetovej banky z roku 2005 je v protiklade s prvotným tvrdením, že z úspešného zavŕšenia rokovaní by profitovali hlavne rozvojové krajiny. Problémy Doha rokovaní. Neúspech Doha rokovaní by mohol podlomiť dôveryhodnosť a budúcnosť samotnej WTO, ktorá bola pozitívnym príkladom efektívneho a demokratického multilateralizmu.