"Aid for Trade" podpora rozvoja obchodu v rámci rozvojovej politiky EÚ - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Cieľom rozvojovej iniciatívy zameranej na podporu obchodu Aid for Trade (AfT) je napomôcť rozvoju obchodu rozvojových krajín, ich lepšiu integráciu do svetového obchodného systému s cieľom dosahovať hlavné ciele rozvojovej politiky a to odstraňovanie chudoby a udržateľný rozvoj. Finančné zabezpečenie AfT. Teritoriálna štruktúra AfT. AfT a Európska únia.