Rekreačný potenciál Bratislavského regiónu na báze akvaparkov, termálnych a ostatných kúpalísk - Mrkvová, Katarína
Charakteristika Bratislavského regiónu z hľadiska cestovného ruchu, najmä jeho potenciál so zameraním na akvaparky, termálne a ostatné kúpaliská ako zdroj rekreácie a oddychu pre rezidentov i nerezidentov tohto regiónu.