Náklady - významný faktor tvorby cien v obchodnom podniku - Lipianska, Júlia
Tvorba cien na trhu a princíp vzťahu ponuky a dopytu. Náklady ako hlavný faktor, ktorý determinuje veľkost ponuky. Systematická optimalizácia nákladovej štruktúry, ktorá dokáže podporiť zefektívnenie tvorby cien a prinesie vyššie zisky.