Regionálne disparity a cestovný ruch v SR - Pachingerová, Mária
Regionálna politika ako nástroj riadenia regiónov. Aktuálne legislatívne predpoklady pre rozvoj cestovného ruchu. Regionálne disparity na Slovensku a cestovný ruch. Analýza ukazovateľov regionálneho rozvoja.