Možnosti integrácie manažérskych systémov v organizácii - Karkalíková, Marta
Integrácia systémov manažérstva. Charakteristika jednotlivých systémov manažérstva. ISO 9001:2008 Systémy manažérstva kvality. Požiadavky. ISO 14001/ AC Systémy environmentálneho manažérstva. Požiadavky s pokynmi na použitie (ISO 14001: 2004). OHSAS 18001:2007 Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. STN EN ISO 22000/01 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO22000:2005).