Agilné metódy vývoja softvéru vo vzťahu k manažmentu znalostí - Miklošík, Andrej
Metódy vývoja softvéru a základné princípy, ktorými sa riadi vývojový projekt vo všetkých jeho fázach. Vznik nových metód organizácie vývoja. Proces implementácie manažmentu znalostí.