Franchising v čase krízy - Orgonáš, Jozef, 1957-
Ekonomika a individuálne podnikateľské aktivity. Franchising, možnosť podnikania ako súčasti fungujúceho reťazca. Poskytovateľ a prijímateľ franchisingu. Živnosť a príjem finančných prostriedkov.