Možnosti merania efektívnosti logistických procesov maloobchodnej prevádzky - Rehák, Róbert, 1984-
Sledovanie efektívnosti logistických procesov v maloobchodnej prevádzke. DEA analýzy a samostatné hodnotové ukazovatele efektívnosti CSF analýza (Critical Success Factors) a MANOVA (Multivariate Analysis of Variance). Hodnotenie celkovej efektívnosti prevádzky vo všetkych parciálnych ukazovateľoch.