Kvalita a bezpečnosť osobných automobilov - Mlákay, Jozef
Súčasné požiadavky na kvalitu produktov. Kvalitatívne parametre osobných motorových vozidiel. Rozhodujúce prvky bezpečnosti osobných automobilov. Prvky aktívnej bezpečnosti. Prvky pasívnej bezpečnosti. Program EuroNCAP (European new car assessment programme). Význam a výber pneumatík.