CRM ako systém riadenia vzťahov so zákazníkmi - Rubaninská, Kamila
Systém riadenia vzťahov so zákazníkmi, ako jedna z dominantných aktivít každej firmy. Meranie účinnosti a hodnotenie možností CRM systému v neustále sa meniacich podmienkach podnikania a trhového prostredia.