Učiaca sa organizácia ako predpoklad rastu konkurencieschopnosti podniku služieb - Šuterová, Viola, 1957-
Prezentácia výsledkov prieskumu a poukázanie na prínosy učiacej sa organizácie ako aj na bariéry jej uplatňovania sa v našej ekonomike.