Aktuálne inovácie politiky cestovného ruchu v Slovenskej republike - Trefil, Peter
Politika cestovného ruchu. Marketingová stratégia Slovenska na roky 2010 – 2013. Inštitucionálne zabezpečenie rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike a financovanie rozvoja cestovného ruchu.