Charakteristika a správanie ruských turistov - Volek, Martin
Charakteristika základných čŕt ruských turistov v zahraničí, ako i ich správanie. Jedine ich pochopením vedia subjekty cestovného ruchu pripraviť kvalitné a úspešné produkty a subjekty cestovného ruchu sa vedia prispôsobiť na základe analýzy ich správania tejto veľkej cieľovej skupiny.