Európska spoločnosť a bankrot - Veterníková, Mária, 1964-
Konkurz na majetok slovenskej a európskej finančnej inštitúcie. Právna úprava konkurzu finančných inštitúcii a zákon o konkurze a reštrukturalizácii začlenený na základe povinnosti transponovať do vnútroštátneho právneho predpisu ustanovenia príslušných smerníc Európskej únie.