Čínske karty se zabydlují ve světe - Juřík, Pavel
Platobné karty a ich história používania v Číne. Svetový rast platobných kariet China Union Pay. Tretí najväčší medzinárodný systém platobných kariet. Expanzia, ktorá nadviazala na partnerstvo s významnými finančnými inštitúciami.