Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky: spomalenie rastu a vysoká nezamestnanosť - Machová, Martina
Informácia o konaní konferencie s názvom Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky: spomalenie rastu a vysoká nezamestnanosť, ktorá sa uskutočnila dňa 20. septembra 2011 v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave.