Dilema bank: zachránit hypotéku, nebo vydražit zástavu? - Tatýrková, Jana
Možnosti a riešenia vymáhania pohľadávok v prípade neplnenia záväzku dlžníka. Bankové nástroje a vymáhanie dlhov. Outsourcing a nastavenie optimálnych inkasných procesov. Splátkový kalendár alebo exekúcia. Nedobrovoľné dražby.