Finanční aktivita dělí Evropu na sever a jih
Analýza vývoja majetku a dlhov domácnosti v 50 krajinách vrátane Českej republiky. Celosvetový hrubý finančný majetok na osobu. Najbohatšie krajiny východnej a západnej Európy.