Invázia do Severnej Kórey - Epstein, Gady
Rokovania medzi americkým finančníkom G. Schulzom a predsedom severokórejskej štátnej investičnej skupiny Taepung o predaji Coca-Coly v Kórei. Severná Kórea otvorená pre zahraničných podnikateľov. Plán desaťročnej premeny severokórejskej ekonomiky. Strategická Coca-Cola - most medzi vládami. Bolo by podnikanie Coca-Coly v Severnej Kórei legálne, aj keď sú na krajinu uvalené medzinárodné a americké sankcie?