Global crisis and enterprise sector - Staněk, Peter
Vývoj finančných trhov po roku 2008 a zmeny ekonomickej situácie väčšiny krajín. Rozpočtová udržateľnosť v EÚ a zníženie výdavkov v kľúčových oblastiach. Ďalšia fáza vývoja označovaná ako kríza globálnej a národnej spotreby.