Svět peněz mezi Scyllou a Charybdou - Machala, Karel
Systémové riziká a neistoty na mikroekonomickej ale aj makroekonomickej úrovni. Ceny nehnuteľností a schopnosť bánk poskytovať hypotéky. Kapitálová primeranosť bánk a vyjadrenia Georga Sorosa. Rast inflácie a investície do zlata. Dopady na českú ekonomiku.