Méně známe typy bankovních úvěrů - Kalabis, Zbyněk
Poskytovanie alternatívnych, menej známych bankových úverov. Toolingové financovanie ako úver založený na zmluvných vzťahoch medzi spoločnosťami. Mikroúvery, ich princíp poskytnutia a podmienky využitia.