Facebooková kocovina - Dočekal, Daniel
Facebook na prvom mieste v rebríčku sociálnych médií. Marketing firiem na Facebooku. Počet užívateľov tejto sociálnej siete. Úspechy aj neúspechy firiem na sociálnej sieti. Fakty o sociálnych sieťach. Bez ľudí na sociálnych sieťach žiadna firma v sociálnom marketingu neuspeje.