Nový klient? Děkujeme, prověříme! - Kopecký, Jan
Preverovanie nových klientov pri uzatváraní nových poistných zmlúv. Výsledný efekt preventívnych zásahov spočíva v eliminácií podvodného plnenia. Úloha informačných technológií, správa kľúčových dát a vyhodnotenie rôznych parametrov klienta, zmlúv a udalostí.