Marketing v dnešním postmoderním světě - Chytková, Zuzana
Zmeny v marketingu v súčasnej dobe. Fragmentácia trhu. Fragmentácia spotrebiteľa. Prijímanie informácií a ich aktívne prepracovanie spotrebiteľom. Postmoderný trh a marketing.