Jak měřit efektivnost nasazení informačního systému? - Mazlová, Tamara
Podpora bankových produktov a služieb informačnými technológiami ako neoddeliteľnej súčasti investícií, ktoré predstavujú časť finančného rozpočtu do oblasti IT. Hodnotenie a ukazovatele nákladov do IT bánk.