Netradičný zber papiera - Hudec, Marián
Netradičný zber papiera v mestách a obciach, ktorý každoročne ambulantne vykúpi žilinská firma Sagi. Zapojenie občanov do zberu papiera výmenou za kvalitné hygienické výrobky. Ekologické a zároveň ekonomické správanie.