STOP kamiónom - Hudec, Marián
Obmedzenia pre ťažkú dopravu osadením dopravných značení na vybraných úsekoch ciest druhej a tretej triedy. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) a rozhodnutia ministerstva dopravy.