Internet sa šíri aj do odhľahlých obcí - Hudec, Marián
Šírenie a dostupnosť internetu v odľahlých obciach SR. Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby (NACES) a realizácia projektu, ktorý umožní vybudovať infraštruktúru pre širokopásmový internet do odľahlých obcí Slovenska.