Cezhraničné služby po novom - Leontiev, Andrej
Transponovanie smernice Európskeho parlamentu a Rady 2006/123/ES o službách na vnútornom trhu, ktorou nadobudol účinnosť zákon č. 136/2010 od 1. júna tohto roka pre cudzincov u nás.