Politika vzdelávania v organizácii - Matulčíková, Marta, 1964-
Vzdelávanie ako prioritný záujem a významná súčasť starostlivosti o zamestnancov. Potreba priebežného zvyšovania kvalifikačnej úrovne zamestnancov. Dve roviny vzdelávania. Vzdelávanie ako systém. Vzdelávanie ako integrácia.