Vzdelávanie zamestnancov sa rovná návratnej investícii - Matulčíková, Marta, 1964-
Trvalé zvyšovanie znalostí a schopností manažérov a zamestnancov ako účinný prostriedok na dosahovanie konkurencieschopnosti. Investície do kvalifikácie. Investície do motivácie. Investície do "skupovania mozgov".