Lepšie zručnosti vďaka internetu - Ksenzsighová, Beata
Možnosti štúdia vo virtuálnej škole - na webe. Záujem o videolekcie anglického jazyka. Niektoré nevýhody tejto formy štúdia. Pre koho je on-line jazyková škola vhodná. Videolekcie Excelu. Videá, ktoré pomôžu pri hre na hudobnom nástroji. Možnosť učiť sa efektívnej komunikácii. Videá Američanky Ch. Johnosonovej, ktorá poradí, ako treba schudnúť, ako sa zdravo stravovať, čo cvičiť.