Rozprávka o tom, ako budúci lídri zachránia svet - Švorcová, Petra
Nová generácia - generácia Y, ktorá prichádza do sveta biznisu. Kreatívna, inovatívna generácia, ktorá hľadá zmysel. Predchádzajúca generácia X v Amerike považovaná za najbohatšiu a pôžitkársku. Akými lídrami budú tí z generácie Y.