Populačná výzva - Bloom, David
Súvislosti medzi ekonomickou výkonnosťou a starnutím populácie. Procesy demografických zmien a demografické hľadiská vyspelých a rozvojových krajín. Príjmová nerovnosť medzi regiónmi a medzinárodná spolupráca.