Možnosti využitia Business Intelligence v stredne veľkých spoločnostiach - Čarnický, Štefan
Príspevok po vymedzení pojmu Business Intelligence (BI) a základných komponentov a nástrojov BI skúma možnosti využitia BI v stredne veľkých spoločnostiach, uvádza niektoré oblasti využitia BI v riadení spoločností a ukazuje efekty a riziká spojené s aplikáciou BI.