Podnikateľské aktivity zahraničných imigrantov a ich štruktúra v centrálnej nákupnej časti mesta Nitra - Bilic, Michal
Vymedzenie modelového územia centrálnej nákupnej časti mesta Nitra. Štruktúra podnikateľských aktivít cudzincov podľa ekonomického zamerania. Štruktúra podnikateľských aktivít cudzincov podľa národností vlastníkov. Formy maloobchodných a reštauračných talianskych prevádzok v centrálnej časti mesta Nitra. Štruktúra ekonomických aktivít cudzincov podľa charakteru ich činnosti.