Huawei na Slovensku: chceme zopakovať tohtoročný úspech značka pokračuje v ráznom prieniku na náš spotrebiteľský i B2B trh - Filin, Juraj
Rozhovor s Petrom Cuperom, obchodným a marketingovým riaditeľom technologickej spoločnosti Huawei, ktorý hodnotí slovenský trh v roku 2011.