Solving the Travelling Salesman Problem Using the Ant Colony Optimization - Brezina, Ivan, ml
Riešenie problému obchodného cestujúceho (Travelling salesman problem - TSP). Formulácia problému. Optimalizácia mravčej kolónie pre riešenie problému obchodného cestujúceho. Počítačové experimenty.