Mzdový outsourcing zefektívni chod firmy ako možno externým spracovaním mzdovej agendy ušetriť firemné náklady? - Driensky, Marian
Outsourcing spracovania mzdovej a personálnej agendy. Outsourcing miezd, takzvaný payroll outsorcing. Výhody externého spracovania mzdovej agendy a prenos zodpovednosti za kvalitu spracovania na poskytovateľa.