Experience of Slovakia with accession to the Eurozone - Sivák, Rudolf, 1955-
Skúsenosti Slovenska so vstupom do eurozóny a prijatie jednotnej európskej meny (eura) od 1. januára 2009. Východiskové parametre z roku 2008 a začiatku roku 2009. Konvergenčné kritériá. Vývoj konvergenčných kritérií pred a po vstupe Slovenska do eurozóny.