Nesplatenie vkladu spoločníka má dôsledky - Bystrická, Katarína
Vklad spoločníka podľa ustanovenia paragrafu 59 zákona č. 513/1991 Zb., Obchodného zákonníka. Povinnosti spoločníka pri založení spoločnosti. Dôsledky omeškania splnenia vkladovej povinnosti spoločníka.