Dynamika obyvateľstva ako súčasť rozvojového potenciálu mikroregiónu Termál - Repaská, Gabriela
Dynamika obyvateľstva ako jedna zo základných charakteristík populačných javov a procesov na príklade Mikroregiónu Termál